© De Kaasspeciaalzaak

Biologisch Hollands

Ook in uw vertrouwde kaasspeciaalzaak van Ed Boele wordt de naderende lente gevierd. Onder meer met de aanvoer van Eds nieuwste ontdekking: Honing Hooi Geitenkaas, een puur Hollands product met het label Artisanal Pays-Bas, gemaakt van 100 procent geitenmelk door ambachtelijke kaasmakerij De Kaasfabriek in Alphen a/d Rijn.

Zoals de naam al zegt zijn deze geitenkazen, die vier kilo per stuk wegen en uiteraard makkelijk in handzame stukken kunnen worden gesneden en verkocht, in honing ‘gedrenkt’. Een voortreffelijke borrelhap die u snel moet komen proeven.

Dat geldt ook voor de bijzondere geitenkaasjes uit geitenboerderij en kaasmakerij De Groote Stroe op de Veluwe: we hebben oude snijdbare exemplaren, kaasjes met kruidenmelange en kaasjes met het hooiachtige kruid fenegriek. ‘Vaut le détour’ zouden de Fransen zeggen, oftewel: een omweg waard.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2012 / Biologisch Hollands

Onze actuele weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.