Zaterdag 2 maart

Kennismaking met Kaltbachkaas

© De Kaasspeciaalzaak

In grotten heerst doorgaans een constante koele temperatuur. Ideaal om harde kazen in te laten rijpen. Dat is ook het geval in de Emmi-grot in het Zwitserse gehucht Kaltbach, niet ver van Luzern. Het is er altijd 12 graden en bovendien is de luchtvochtigheid er maar liefst 96 procent.

Uit de Emmi-grot komen niet alleen bekende soorten als Gruyère en Emmentaler, maar ook een romiger kaas (Kaltbach Creamy) en een pittig exemplaar dat Kaltbach Tasty is gedoopt.

Op zaterdag 2 maart heeft u tussen 11.00 en 17.00 uur de kans om in onze winkel met deze koemelkkazen kennis te maken. Ze zijn niet alleen zeer geschikt als fonduekazen, maar ook als Zwitserse snack bij een glas wijn of port. Kom ze proeven! En misschien ook wel kopen.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2013 / Kennismaking met Kaltbachkaas
© De Kaasspeciaalzaak

Hotelkorting dankzij Gooische Pikante

Als u toch in de winkel bent, laat uw oog dan ook eens vallen op de pittige Hollandse kaas Gooische Pikante.  > Meer

Onze actuele weblog:

Vakantie!

In deze vakantie weken zal onze winkel gewoon geopend blijven.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.