© De Kaasspeciaalzaak © De Kaasspeciaalzaak

Extraatjes: Jam Jam en Pyreneeënworst

© De Kaasspeciaalzaak

Als extra attracties bij de proeverij van 23 april bieden we u een selectie uit het enorme assortiment van de beste jam producent van België: Het Landhuys in Brugge. Men fabriceert hier ruim 150 soorten Jam Jam Konfituur. Zoals bekend is goede jam uitstekend te gebruiken als ‘dipsaus’ voor tal van kazen. Een nieuwe dimensie in uw borrelgarnituur!

Ook laten wij u proeven van een aantal harde gedroogde worsten uit de Spaanse Pyreneeën, zoals worsten waarin roquefort of schapenkaas is verwerkt. Net als kaashapjes zijn plakken van deze worsten ook uitstekende begeleiders van een glas goede rode of witte wijn.

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2015 / Extraatjes: Jam Jam en Pyreneeënworst

Onze actuele weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.