© De Kaasspeciaalzaak

Creatief met kaas

Lenteproeverij bij Ed Boele:
vrijdag 12 mei

Kaasspeciaalzaak Ed Boele nodigt u als vaste klant van harte uit voor de bijzondere lenteproeverij Creatief met kaas. Noteer alvast datum en tijd:
vrijdag 12 mei, tussen 16.30 en 19.30 uur.

De titel van dit evenement roept bij velen natuurlijk herinneringen op aan het komische tv-programma Creatief met kurk dat bijna 25 jaar geleden werd gemaakt door het befaamde duo Theo & Thea. Dat was lachen geblazen. Maar onze proeverij is geen humoristisch theaterstukje. Verre van dat. Dit is 100 procent echt.

© De Kaasspeciaalzaak

We laten u zien en proeven wat u zoal met diverse soorten kaas kunt doen, en ook wat je daarbij kunt drinken. Te gast is keukenprinses Jeanette, die hapjes klaarmaakt waarmee u ook aan de slag kunt als u zelf een borrel organiseert. Wat bijvoorbeeld te denken van de combinatie geitenkaas-asperges? Verder laat Ed u proeven van een aantal nieuwe Italiaanse kazen die zijn assortiment onlangs hebben verrijkt. Neem eens een hapje van de Robiola Tre Latti (zoals de naam al zegt: gemaakt van drie soorten melk, te weten van koe, schaap en geit) of de Robiola di Bufala (geproduceerd met louter buffelmelk) of de Taleggio Capra, een stevige pittige geitenkaas.

© De Kaasspeciaalzaak

Ook een Frans tintje ontbreekt niet. Kort geleden haalde Ed hoogstpersoonlijk uit Frankrijk een partij bijzondere grotgerijpte Tomme de Chèvre-kaasjes uit de Jura. ‘Super van smaak’, zegt hij zelf. Kom maar oordelen of hij gelijk heeft.

We hebben onze lenteproeverij met opzet in de namiddag en aan het begin van de avond gepland. Zo kan iedereen die op vrijdagmiddag laat van z’n werk komt nog even bij ons langs om met een hapje en drankje ontspannen het weekend in te gaan.

Hebt u er zin in?

© De Kaasspeciaalzaak

We zullen u graag verwelkomen.

Tot ziens!

|
Passie voor kaas / Nieuws uit 2017 / Lenteproeverij bij Ed Boele: vrijdag 12 mei

Onze weblog:

Cheese, Bra Piemonte.

Vorige week zijn we samen met ons kaasteam op studiereis geweest naar Piemonte. > Meer

Nieuwsarchief

Wij zijn ook op Facebook:

Een bericht van onze webmaster:

Zaterdagmorgen en ik moet snel mooi gelamineerde afdrukken hebben. Dus Eduard Bekker van De Multimediahoek gebeld. Hij is beschikbaar. Bestanden gemaild en op de fiets gestapt. in korte tijd heb ik wat ik nodig heb. Dat is het voordeel van een kleinschalig en persoonlijk bedrijf!


nix200
Bekijk dit bericht op de facebookpagina van de Multimediahoek.