Truffelfondue - Najaarsfondue Team Ed Boele 2022!

Bereidingstijd circa 30 minuten

Bereidingswijze

  • Laat de kaas op kamertemperatuur komen.
  • Maak een klein beetje roux van boter en bloem.
  • Pers daarna de knoflook uit in de pan en voeg rustig, al roerend, de wijn toe.
  • Breng de wijn tegen de kook.
  • Laat de geraspte kaas beetje bij beetje smelten, tot het een glad mengsel is.
  • Zorg dat de fondue tégen de kook blijft.
  • Breng de fondue eventueel op smaak met peper.
  • Voeg naar wens een half borrelglaasje kirsch toe.


EET SMAKELIJK!

Ingredienten

4 Personen
Gruyère
Doruvael met truffel
knoflook
droge witte wijn (Biologische Cava, Mistinguett)
bloem en boter
peper
Kirsch
Voor de luxe muizen onder ons, een overheerlijke kaasfondue met truffel!