Annet Bik-Bom

Eerste verkoop medewerkster

Een echt ‘Zeeuws meisje’, geboren en getogen in Zierikzee. De liefde bracht haar naar de hofstad. Ze woont nu samen met haar man en beider zonen Jazz (2011) en Logan (2013) in Zoetermeer.

Vóór die tijd had ze haar vleugels al over de wereldbol uitgeslagen, want door werkzaamheden voor een ontwikkelingsorganisatie verbleef ze enige tijd in India, Zambia, Oekraïne en Jamaica.

Annet rondde een opleiding dierenverzorging af, maar in die sector bleken leuke banen uitermate schaars. In Den Haag vond ze werk bij V&D in de binnenstad, waar ze opklom tot hoofd van de chocolaterie-afdeling.

Omdat kaas haar nog liever is dan chocola, greep ze in november 2011 haar kans toen Ed Boele een nieuwe medewerker zocht. Na een periode van ‘heel veel lezen, leren en proeven’ is ook zij nu een enthousiaste kaas-ambassadeur met een flinke dosis productkennis. U vindt haar in de winkel op maandag, donderdag en zaterdag.

" Dankzij Ed en mijn collega’s leer ik er nog haast elke dag iets bij, zegt ze. In de loop der jaren is mijn smaak op kaasgebied behoorlijk verbreed. Toen ik bij Ed begon, vond ik bijvoorbeeld blauwe kazen niet lekker. Geitenkaas en zachte roodkorstkazen waren mijn favorieten. Nu staan de blauwschimmelkazen bij mij op de eerste plaats! "